CONTACTEER ONS

Ons bedrijf

Ons bedrijf heeft als doel adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van centrale verwarmingssystemen en luchtverwarmingssystemen, warmtepompsystemen en aircosystemen.

LUCHTVERWARMING

Luchtverwarmingssysteem

Luchtverwarming verschilt dermate van andere verwarmingssystemen dat het een heel eigen benadering vraagt. Het systeem is nagenoeg onzichtbaar. Door de afwezigheid van de traditionele radiators heeft u een enorme inrichtingsvrijheid. Een systeem van onzichtbare luchtkanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de binnenkomende lucht naar de verschillende ruimtes wordt gevoerd. Geuren en dampen van keuken, badkamer en toilet worden via de aangebrachte ventilatievoorzieningen naar buiten gebracht. De voortdurende luchtverversing (en filtering) houdt de lucht zuurstofrijk en ongewenste stofdeeltjes blijven buiten de deur.

Door de langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur, terwijl het hoge rendement van de luchtverwarmer de stookkosten laag houdt.

Ons werkterrein omvat alle facetten van de installatie: van ontwerpen en berekenen tot aanleggen en onderhouden van de installatie, alsook het vervangen van oude luchtverwarmingsketel door nieuwe en energiezuinige systemen. Met onze ruime ervaring kunnen we rustig stellen dat we de materie door en door beheersen!

Luchtverwarmingsketels voor nieuwbouw en ter vervanging van bestaande ketels

De huidige generatie Multicalor luchtverwarmers heeft een zeer hoog rendement. Dit betekent dat het nieuwe toestel beduidend minder gas (of stookolie) verbruikt dan de toestellen van 10 jaar en ouder. Het opgenomen elektrisch vermogen is sterk verlaagd door toepassing van geavanceerde elektronische regelsystemen en door het gebruik van gelijkstroomventilatoren. Zo moduleert de Udara condensatie luchtverwarmingsketel tussen 15 en 100%.

Een modulerende ruimtethermostaat meet het verschil tussen de ingestelde en de werkelijke temperatuur. Vervolgens verwerkt deze het signaal en bepaalt de stand van de traploos geregelde brander, alsook het luchtdebiet van de modulerende ventilator. Dit alles zorgt voor een zeer gelijkmatige binnentemperatuur.

We werken met luchtverwarmingsketels van het merk Multicalor. Deze kunnen worden gecombineerd met een warmtepomp van General voor hybride toepassing. Al deze combinaties leiden tot een prachtig, comfortabel en energiezuinig eindresultaat.