CONTACTEER ONS

Ons bedrijf

Ons bedrijf heeft als doel adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van centrale verwarmingssystemen en luchtverwarmingssystemen, warmtepompsystemen en aircosystemen.

AIRCONDITIONING / WARMTEPOMP LUCHT-LUCHT

Thuis, maar ook op kantoor speelt klimaat een grote rol. Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat. Een belangrijk voordeel van de lucht-lucht warmtepomp is dat deze kan gebruikt worden om te koelen in de zomer en te verwarmen in de andere periodes van het jaar. Door nieuwe technieken is er voor elke ruimte een passend en betaalbaar systeem te vinden.

Kostprijs van airco/warmtepompsysteem

Uiteraard wilt u graag weten wat een airco/warmtepompsysteem kost. De kostprijs van de installatie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is in de eerste plaats het benodigde vermogen bepalend voor de prijs. Verder moet de installatie ook geplaatst worden. Daar geen twee situaties dezelfde zijn, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te bekijken. We bespreken de mogelijkheden en uw verwachtingen, om dan naderhand tot een juiste prijsberekening te komen.

Type toestel

De keuze voor een bepaald model hangt af van het doel en de plaats waar het toestel gemonteerd zal worden. Zo is het in bijvoorbeeld de slaapkamer belangrijk dat het een toestel is met een stille werking, daar waar in een computerlokaal de luchtcirculatie en constante temperatuur belangrijk zijn.