CONTACTEER ONS

Ons bedrijf

Ons bedrijf heeft als doel adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van centrale verwarmingssystemen en luchtverwarmingssystemen, warmtepompsystemen en aircosystemen, ventilatie en luchtbehandelinginstallaties.

AIRCONDITIONING

Thuis, maar ook op kantoor speelt klimaat een grote rol. Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat. Airconditioning is daarom niet alleen een luxe, maar vaak een noodzaak. Door nieuwe technieken is er voor elke ruimte een passend en betaalbaar systeem te vinden.

Kostprijs van Airco

Uiteraard wilt u graag weten wat een aircosysteem kost. De kostprijs van de installatie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is in de eerste plaats het benodigde vermogen bepalend voor de prijs. Verder moet de installatie ook geplaatst worden. Daar geen twee situaties dezelfde zijn, is het belangrijk om ter plaatse de situatie te bekijken. We bespreken de mogelijkheden en uw verwachtingen, om dan naderhand tot een juiste prijsberekening te komen.

Type Airco

De keuze voor een bepaald model hangt af van het doel en de plaats waar de airco gemonteerd zal worden. Zo is het in bijvoorbeeld de slaapkamer belangrijk dat het een toestel is met een stille werking, daar waar in een computerlokaal de luchtcirculatie en constante temperatuur belangrijk zijn.