CONTACTEER ONS

Ons bedrijf

Ons bedrijf heeft als doel adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van centrale verwarmingssystemen en luchtverwarmingssystemen, warmtepompsystemen en aircosystemen.

CENTRALE VERWARMING

De firma Clima Comfort is erkend verdeler van Buderus en Vaillant. Deze merken bewijzen al jaren hun degelijkheid en betrouwbaarheid op het vlak van verwarming en sanitair warm water productie. Deze ketels worden aangesloten op vloerverwarming, ventiloconvectoren of lagetemperatuurradiators. Zo zorgt Clima Comfort voor de volledige centrale verwarmingsinstallatie van uw woning. We werken met moderne leidingsystemen, volgens de laatste eisen en regelgeving op het gebied van lage temperatuurverwarming. Zo garanderen onze installaties een zeer energiezuinig systeem met hoog gebruikscomfort.

Onderhoud van centrale verwarmingsketel

Het is ontzettend belangrijk dat u uw centrale verwarmingsketel goed en regelmatig laat onderhouden en dit om reden van veiligheid en goede werking, voor een lager energieverbruik en voor een langere levensduur van uw toestel. Voor een gasketel dient dit tweejaarlijks te gebeuren, voor een stookolieketel jaarlijks. Al onze onderhouden worden uitgevoerd met de vereiste meetapparatuur, zodat we de nodige onderhoudsattesten kunnen bezorgen.

Vervanging van oude centrale verwarmingsketels

De huidige generatie verwarmingsketels heeft een zeer hoog rendement. Dit betekent dat het nieuwe toestel beduidend minder gas of stookolie verbruikt dan de toestellen van 10 jaar en ouder. Zo hebben bijvoorbeeld de condensatie gasketels een groot modulerend brandervermogen. Dit zorgt voor een lager gasverbruik en voor een stabiele ruimtetemperatuur, wat het gevoelscomfort aanzienlijk verhoogt!